100% PRIRODE U VAŠEM DOMU ISKORISTITE BOGATSTVA SRBIJE KOJE STRANCI DEBELO PLAĆAJU

Razmišljate o promeni u stanu ili kući a nemate ideju šta bi to moglo biti lepo a dugotrajno? Ako imate novac a nemate ideju ili imate ideju a nemate novac svakako je ovo interesantna tema za vas. Svakodnevno vas muči unutrašnji ili spoljašnji izgled stana ili kuće. Posedujete kuću sa dvorištem ali vaše staze su ispucale, iskrzale, u lošem stanju. Dosadilo vam je da bacate novac na tapete i razne dekoracije koje posle godinu dana izblede, iscepaju se ili vam se jednostavno više ne dopadaju. Probali ste sa raznim kičastim modelima od gispa, rigipsa ili drugih veštačkih materijala? Ako niste i nemojte jer ono što vam mi nudimo je pravo rešenje 100% prirodno i 1000% lepše i vrednije od bilo kojeg materijala o kom ste razmišljali.

Da li znate da je Srbija jedna od zemalja u kojoj ima najviše izvora prirodnog kamena u Evropi. Do sada je registrovano preko  2 500 kamenoloma za eksplataciju prirodnog kamena a postoji više od 250 različitih vrsta kamena u Srbiji. Nisu sve vrste kamena upotrebljive u arhitekturi I dekoraciji spoljašnjih I unutrašnjih površina ali je Srbija 5. Zemlja u svetu po izvozu prirodnog kamena za razne građevinske poduhvate. Najpoznatija mesta u Srbiji kao izvori prirodnog kamena u Srbiji su Ljig, (Baški, struganički kamen) sela oko manastira Studenica, okolina Čačka

Nekada je prirodni kamen u domovima predstavljao luksuz  I mogli su da ga priušte samo imućne I dobrostojeće porodice, danas nije tako bar ne u Srbiji. Mi smo firma Prirodni kamen iz Ljiga koja se već 20 godina bavi proizvodnjom, preradom I prodajom prirodnog kamena I ono što želimo da vam kažemo jeste da cena prirodnog kamena nikada nije bila povoljnija. Kada smo počinjali sa prodajom kamena u Srbiji cene su bile I do tri puta veće nego danas. Kao preduzeće koje se bavi I izvozom prirodnog kamena u nekoliko zemalja Evrope možemo sa sigurnošću reći das mo jedna od najjeftinijih zemalja u Evropi sa cenom prirodnog kamena. U Austriji je cena našeg kamena od 15-30e dok se u Švajcarskoj za jedan m2 kamena kreće od 40e pa naviše I potpuni je hit I uvek je u modi.

prirodni kamen ljig

Da li ste ikada razmišlaji da:

- ukrasite dnevnu ili spavaču sobu ili kuhinju prirodnim dekorativnim kamenom

-Uredite spoljašnji zid kuće ili stazu oko kuće prirodnim kamenom

- Postavite fontanu ili rostilj u vašem dvorištu od fontanskog kamena za fontane

-  Želite da vam napravimo kamin od prirodnog kamen u vašem domu

Ako ste pomislili da je ovo preskupa investicija za vas varate se. Ako uporedite kvalitet, zdravlje vašeg života, trajnost, lepotu I jedinstvenost shvatićete da nijedan material nije povoljniji od prirodnog dekorativnog kamena.Prirodni kamen predstavlja spoj tradicije I modernog uklapa su bukvalno uz svaki prostor a zbog svojih fizičko tehničkih svojstava kamen spade u najtrajnije materijale koji neprekidno unose svežinu I neprolazni šarm u vaš dom. Prirodni kamen je takođe I sjajan isolator koji zimi zagreva a leti hladi vaš dom.

Prirodni kamen Ljig je firma koja  se već 20 godina bavi eksplatacijom, preradom, prodajom I ugradnjom prirodnog dekorativnog kamena. Osim što u ponudi imamo preko 20 vrsta domaćeg sečenog prirodnog kamena imamo I preko 15 vrsta lomljenog prirodnog kamena kao I razne proizvode od kamena. Zbog potrebe kupaca u ponudi imamo I travertino fasadne ploče iz uvoza Turske I Španije kao I nekoliko vrsta kamena iz Grčke I Bugarske. Od 2016 godine imamo svoje prodajno mesto I u Beogradu a već godinama snabdevamo brojna stovarišta u nekoliko gradova Srbije. Vršimo transport poručenog kamena na teritoriji cele Srbije našim dostavnim vozilima.

Za sve informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate

Prirodni kamen Ljig

060 3370 504
063 7738 316
www.prirodnikamenljig.rs
www.kamenpescar.co.rs
www.prirodnikamenljig.co.rs
www.prirodnikamen.org

[ratemypost]

TOP