ŽUTI LOMLJENI STRUGANIK - PRIRODNI KAMEN

Žuti lomljeni struganički prirodni kamen je kamen koji se koristi za staze, dvorište  opločavanje staza, trgova i parkovia, ali isto tako može se koristiti za spoljašnje oblaganje zidova, ograda stubova. Struganički kamen je poreklom iz Struganika kod Ljiga i nadaleko je poznat kao izuzetno kvalitetan i koristan kamen po veoma  pristupačnoj ceni. Proizvodi se u dve debljine 2,5-3cm ukoliko je u pitanju popločavanje staza kojim se kreću automobili i ostali drumski saobraćaj i u debljini 1,5-2cm ukoliko se oblažu zidne površine ili pešačke staze.


Žućkasto sive boje veoma lak i jednostavan za održavanje a po želji može se i prelakirati bezbojnim lakom za kamen Idealan je za popločavanje većih površina, trotoara, pločnika dvorišnih staza a po svom svojstvu i obliku i sastavu otporan je na lišu, sneg mraz i sve vremenske uslove. Nepravilnog je oblika i postavlja se tako što se utapa u već postojeći beton ili u nov beton a može se lepiti i na lepak za kamen.


Od sadana dve nove lokacije u Beogradu - Smederevski put Bulevar kralja Aleksandra 449 i Novi Beograd Tošin Bunar 124  060 3370 504 -  063 7738 316

zuti-lomljeni-struganicki-kamen-prirodni-kamen-ljig-beograd
zuti-lomljeni-kamen1
struganicki kamen ograda
kamen oko bazena2
zuti-struganik-za-staze
zuti-struganik-za-staze1
zuti-struganik-kamen-za-staze-dvoriste2
struganicki-prirodni-kamen-zuti
struganicki-prirodni-kamen-zuti1
zuti-struganik-kamen-za-staze
zuti-lomljeni-kamen3
struganicki-lomljeni-kamen
lomljeni-zuti-kamen
struganik prirodni kamen
lomljeni-zuti-struganik
TOP