UGRADNJA PRIRODNOG KAMENA - MAJSTORI ZA KAMEN

Ugradnja prirodnog kamena predstavlja jednu od delatnosti našeg preduzeća. Vrlo je važno kome će te poveriti zidanje i ugradnju kamena koju kupite kod nas zato smo i organizovali vrlo profesionalnu ekipu majstora koji će napraviti od kamena sve ono što vi zamislite i poželite. Ugradnja prirodnog kamena je izuzetno složen i važan posao i zato nemojte štedeti novac a trošiti vreme na loše majstore već posao poverite ozbiljnim profesionalnim majstorima kojima je primarni posao postavljanje prirodnog kamena. Na ovoj stranici predstaviémo Vam samo neke od radova koje smo od na[eg kamena sagradili. Biće nam velika čast i zadovoljstvo da ukrasimo Vašu kuću, dvorište ili neki drugi objekat.Za sve kupce kamena kod nas obezbeđujete dodatnu povoljnost ukoliko odlučite da ugradnju vrši naš tim majstora. Radimo na teritoriji Beograda i centralne Srbije i Vojvodine. Posedujemo kompletnu ponudu od proizvodnje i sečenja kamena, prodaje isporuke na kućnu adresu i posedujemo profesionalnu ekipu majstora za ugradnju kako pločastog kamena za staze tako i ugradnju dekorativnog prirodnog kamena za zid.

Vršimo ugradnju dekorativnog prirodnog kamena sečenog u štanglicama na 3, 5 i 10cm širine različitih dužina koje se uklapaju jedna do druge bez fugne. Takođe vršimo ugradnju pločastog lomljenog kamena za staze dvorište i bašte od 2-3 cm debljine sa pripremnim radovima ako je potrebno i naravno padovima za vodu. Lomljeni kamen nepravilnog oblika najčešće se utapaju u beton a fuge se fuguju cementnim mlekom ili međavinom cementa i peska 0. Takođe vršimo ugradnju lomljenog kamena na zid debljine 1,5-2cm raznih oblika i dimenzija. Za one ljubitelje sečenog kamena po želji vršimo ugradnju i postavljanje sečenog prirodnog kamena kako na zid tako i na pod. Jako važna stvar kod bilo kakvih građevinskih radova jeste normalna interakcija i komunikacija majstora sa krajnjim kupcima. Najbitnije je da se dogovoreno ispoštuje u rokovima koji su dogovoreni na obostrano zadovoljstvo. Naša osnovna misija je zadovoljan kupac i zato smo tu da vam posao oko kupovine i postavke kamena prođe bez opterećenja i napetosti. Tu smo da izađemo u susret svim vašim idejama i zahtevima.
Ne čekajte već ukrasite vaš dom, dvorište ili stazu prirodnim kamenom. Napravite dom kao iz bajke kombinujuće najlepše prirodne materijale za dekoraciju vašeg doma.
060 3370 504 -  063 7738 316

 

[ratemypost]

TOP