RADOVI

Postavljanje prirodnog dekorativnog kamena šarena studenica u objektima širom Srbije. Ukrasili smo jedan predivan ugostiteljski objekat za svečanosti veselja i druge svečanosti. Vrsta kamena je šarena studenica širine 5 cm. U pitanju je 85m2 bilo je potrebno 9 dana za postavljanje kamena. Utrošeno je 17 džakova lepka. 

POSTAVLJANJE KAMENA NOVI SAD

Kompletno uređenje prelepe porodične kuće u blizini Novog sada spoljašnjo i unutrašnje uređenje kuće prirodnim kamenom tigrasti žuti kamen. Spoljno oblaganje cokle oko kuće tigrastim prirodnim kamenom od 3cm. Ukupna površina 19m2 Potrebno 4 džaka lepka i dužina trajanja radova 5 dana. Kada govorimo u untrašnjem enterijeru postavljanje kamena na zid dnevne sobe površine 12 m2 i postavljanje kamena na šank kuhinje 6.5 m2. Fužina trajanja radova 4 dana i utrošeno je 5 džakova lepka. 

ŽUTI RAVNI STRUGANIČKI KAMEN

Postavljanje kamena za staze i stepenice žuti ravni struganik na teritoriji Beograda. Postavljanje lomljenog kamena staza od ravnog glatkog struganika, stepenište od kamena i zid i cokla od kamena. Lomljeni kamen za staze površina 96 m2. Posao obavljen u rekordnom roku od 4 dana. Utrošeno 14 džakova lepka. Lomljeni kamen korišćen za oblaganje zida oko kuće, stepenica i staze oko kuće

BELI PRIRODNI KAMEN

Postavljamo kamen širom naše lepe Srbije. Ovaj posao radili smo u Apatinu, prelepom gradiću u Vojvodini, ljubazni domaćini sjajna atmosfera vedar duh radnika i predivan beli kamen. Prirodni dekorativni kamen beli kvarc 6m2 postavljen je za jedan dan. Beli meremer postavlja se na beli lepak za keramiku.

espreso-krem-prirodni-kamen-apatina
espreso-krem-prirodni-kamen-apatina

POSTAVLJANJE KAMENA OKO BAZENA

U Krčedinu prelepom mestu na obali Dunava uz samu obalu reke nalazi se prelepa vikendica naših domaćina koji su uz vikendicu sagradili i prelep bazen i naravno kao i svi ljudi od ukusa odlučili da ga oblože prirodnim kamenom i to ne običnim kamenom već jednim od najlepših kamena za staze - bela studenica. Bela lomljena studenica idealan je izbor prirodnog kamena za postavljanje površina oko bazena staze oko kuće, dekorativnih zidova. Površina oko 170 m2 vredne ruke naših majstora završili su za nepunih 7 dana. Fotografije i video materijal sa postavljanja možete pogledati ovde.

bela-studenica-kamen-za-staze (4)

POSTAVLJANJE KAMENA BATAJNICA

Imali smo priliku i čast urediti stazu ispred porodične kuće Mitrović u batajnici. Preko 80 kvadrata ispred kuće unutar letnjikovca radili smo 4 dana sa 3 profesionalna majstora. U pitanju je postavljanje žutog struganičkog kamena debljine 2 - 3cm. Kompletno uređenje sa pripremom i postavljanjem granitnih ivičnjaka.STAZA OKO BAZENA STRUGANIČKIM KAMENOM

Svake godine ukrasimo na destine staza oko bazena prirodnim lomljenim ili sečenim kamenom. Odlučili smo se da vam predstavimo jedno predivno domaćinstvo čiju smo stazu prelepi zidani bazen ukrasili žutim lomljeim struganičkim kamenom. Površina je oko 65m2 koristili smo obični žuti kamen ne ravni glatki za postavljanje smo koristili cement i pesak jedinicu a za fugovanje fugomal. Ljubazni domaćini jedva su dočekali da se kupaju i sunčaju na obali svoga bazena i da upijaju sunce na lomljenom struganičkom kamenu. 

TOPCall Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH