RADOVI

Postavljanje prirodnog dekorativnog kamena šarena studenica u objektima širom Srbije. Ukrasili smo jedan predivan ugostiteljski objekat za svečanosti veselja i druge svečanosti. Vrsta kamena je šarena studenica širine 5 cm. U pitanju je 85m2 bilo je potrebno 9 dana za postavljanje kamena. Utrošeno je 17 džakova lepka. 

prirodni-dekorativni-kamen-scaled
prirodni-dekorativni-kamen-scaled

POSTAVLJANJE KAMENA NOVI SAD

Kompletno uređenje prelepe porodične kuće u blizini Novog sada spoljašnjo i unutrašnje uređenje kuće prirodnim kamenom tigrasti žuti kamen. Spoljno oblaganje cokle oko kuće tigrastim prirodnim kamenom od 3cm. Ukupna površina 19m2 Potrebno 4 džaka lepka i dužina trajanja radova 5 dana. Kada govorimo u untrašnjem enterijeru postavljanje kamena na zid dnevne sobe površine 12 m2 i postavljanje kamena na šank kuhinje 6.5 m2. Fužina trajanja radova 4 dana i utrošeno je 5 džakova lepka. 

dekorativni-prirodni-kamen-tigrasti
dekorativni-prirodni-kamen-tigrasti1
prirodni-kamen
dekorativni-prirodni-kamen-tigrasti1
dekorativni-prirodni-kamen-tigrasti1

ŽUTI RAVNI STRUGANIČKI KAMEN

Postavljanje kamena za staze i stepenice žuti ravni struganik na teritoriji Beograda. Postavljanje lomljenog kamena staza od ravnog glatkog struganika, stepenište od kamena i zid i cokla od kamena. Lomljeni kamen za staze površina 96 m2. Posao obavljen u rekordnom roku od 4 dana. Utrošeno 14 džakova lepka. Lomljeni kamen korišćen za oblaganje zida oko kuće, stepenica i staze oko kuće

ravni-struganik-kamen-za-staze
ravni-struganik-kamen-za-staze

BELI PRIRODNI KAMEN

Postavljamo kamen širom naše lepe Srbije. Ovaj posao radili smo u Apatinu, prelepom gradiću u Vojvodini, ljubazni domaćini sjajna atmosfera vedar duh radnika i predivan beli kamen. Prirodni dekorativni kamen beli kvarc 6m2 postavljen je za jedan dan. Beli meremer postavlja se na beli lepak za keramiku.

espreso-krem-prirodni-kamen-apatina
espreso-krem-prirodni-kamen-apatina

POSTAVLJANJE KAMENA OKO BAZENA

U Krčedinu prelepom mestu na obali Dunava uz samu obalu reke nalazi se prelepa vikendica naših domaćina koji su uz vikendicu sagradili i prelep bazen i naravno kao i svi ljudi od ukusa odlučili da ga oblože prirodnim kamenom i to ne običnim kamenom već jednim od najlepših kamena za staze - bela studenica. Bela lomljena studenica idealan je izbor prirodnog kamena za postavljanje površina oko bazena staze oko kuće, dekorativnih zidova. Površina oko 170 m2 vredne ruke naših majstora završili su za nepunih 7 dana. Fotografije i video materijal sa postavljanja možete pogledati ovde.

bela-studenica-kamen-za-staze (5)
bela-studenica-kamen-za-staze (4)
bela-studenica-kamen-za-staze (6)
bela-studenica-kamen-za-staze (6)

POSTAVLJANJE KAMENA BATAJNICA

Imali smo priliku i čast urediti stazu ispred porodične kuće Mitrović u batajnici. Preko 80 kvadrata ispred kuće unutar letnjikovca radili smo 4 dana sa 3 profesionalna majstora. U pitanju je postavljanje žutog struganičkog kamena debljine 2 - 3cm. Kompletno uređenje sa pripremom i postavljanjem granitnih ivičnjaka.kamen oko bazena1
kamen oko bazena2
kamen oko bazena3

STAZA OKO BAZENA STRUGANIČKIM KAMENOM

Svake godine ukrasimo na destine staza oko bazena prirodnim lomljenim ili sečenim kamenom. Odlučili smo se da vam predstavimo jedno predivno domaćinstvo čiju smo stazu prelepi zidani bazen ukrasili žutim lomljeim struganičkim kamenom. Površina je oko 65m2 koristili smo obični žuti kamen ne ravni glatki za postavljanje smo koristili cement i pesak jedinicu a za fugovanje fugomal. Ljubazni domaćini jedva su dočekali da se kupaju i sunčaju na obali svoga bazena i da upijaju sunce na lomljenom struganičkom kamenu. 

zuti-struganik-za-staze2
zuti-struganik-za-staze1
zuti-struganik-za-staze

PRIRODNI KAMEN BEŽANIJSKA KOSA

Radovi od dekorativnog prirodnog kamena radili smo u jednom predivnom delu Beograda. Prirodni kamen bakarna studenica postala je dekoracija i to predstavlja još jedan u nizu uspešno odrađenih poslova. Boravili smo kod divnih domaćina i pre svega veoma dobrih ljudi. Sečeni prirodni kamen sečen na 5cm širine na zid kuće i obložena cela ograda oko kuće kao i cokla oko kuće.

bakarna-prirodni-kamen-ljig

POSTAVLJANJE KAMENA DOLJEVAC

Ova prelepa kuća obložena prirodnim dekorativnik kamenom bakarna sdtudenica u širini od 5cm nalazi se u istočnoj Srbiji u opštini Doljevac. Više od 50 m2 ovog predivnog kamena postavljeno je na nekoliko segmenata ove prostrane kuće i dalo jedinstven i predivan okvir ovoj višespratnici. Prirodnim kamenom obloženi su stubovi ispred kuće spoljašnji fasadni zid i prednji deo kuće.

dekorativni-prirodni-kamen-doljevac3
dekorativni-prirodni-kamen-doljevac4
dekorativni-prirodni-kamen-doljevac
dekorativni-prirodni-kamen-doljevac2

PRIRODNI KAMEN BEOGRAD, ZVEZDARA

Postavljanje i oblaganje spoljašnjeg zida dekorativnim prirodnim kamenom bakarna studenica apoteke u jednom od najlepših naselja u Beogradu Zvezdari. Površina na kojoj su izvođeni radovi je 55m2 i radio je jedan ali vredan majstor i ovavio ovaj posao za rekordnih 5 dana. Potrošeno je 18 đakova lepka i što je najvažnije gazde su prezadovoljne.

oblaganje-zida-prirodnim-kamenom
beli lomljeni kamen12

BELI KAMEN ZA STAZE

Postavljanje belog lomljenog kamena za staze pored Dunava u Smederevu.  Prelepo vikend naselje u blizini restorana Radovanje postavljali smo oko 70 m2 belog prirodnog kamena jazovika. Beli lomljeni kamen je ravan postojan kamen gaterisan tako da su mu površine ravne i veoma je lepog i raskošnog izgleda. Naši profesionalni majstori za dva dana postavili su i isfugovali kamen koji predstavlja stazu od ulice do vikendice i letnjikovca naših ljubaznih domaćina. Treći dan vršili smo fugovanje i čišćenje kamena kako bi belina ovog jedinstvenog kamena došla do izražaja. Za postavljanje ovog kamena korišćen je lepak Ceresit CM16. Po želji klijenata i stubove smo obložili belim sečenim kamenom kako bi se savršeno uklopio uz stazu. Beli sečeni kamen sečen je kao 10 x slobodno i bunjao se.

 

beli-kvarcni-prirodni-kamen2
beli lomljeni kamen1
TOPCall Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH