CENE PRIRODNOG KAMENA - PRIRODNI KAMEN LJIG BEOGRAD - DEKORATIVNI KAMEN ZA ZID

CENE PRIRODNOG KAMENA PO KVADRATU

Jedno od najčešćih a svakako i najvažnijih pitanja kupaca jeste koja je cena prirodnog kamena i kako se kamen kupuje? Kamen se kupuje na 1m2. Cene prirodnog kamena se razlikuju po vrsti odnosno boji i načinu sečenja prirodnog kamena. Dekorativni kamen sečen u štanglicama kreće se u rasponu od 13-20e po kvadrtau dok je lomljeni prirodni kamen nepravilnog oblika za staze 5 - 15e po kvadratu. U ponudi povremeno imamo i uvozni turski travertin kamen sečen u pločama 60x30cm, 40x30cm i 10x slobodno i njihova cena se kreće od 25 - 35e po metru kvadratnom.
Bunja i krajcovani prirodni kamen cena je od 15-25e m2. Dekorativni oblutak (beli, crni, crveni) prodaje se na džakove od 25kg i cena je 1 200 din po džaku. Granitne kocke se kreću od 15e po m2 dimenzija 10x10x10. Rustični prirodni kamen suvi zid 8 - 10e cena po kvadratnom metru. 

NAPOMENA

Na veće količine kupac ostvaruje popust tako da iz tog razloga nismo postavili konkretne cene kamena na sajt već bi najbolje bilo da nas kontaktirate na  060 3370 504 i 063 7738 316 ili putem maila i informišete se o cenama prirodnog kamena a mićemo Vam detaljno objasniti sve nedoumice. 

ISPORUKA KAMENA

Prirodni kamen Ljig poseduje svoje sopstvena distributivna vozila tako da je moguća isporuka kamena na teritoriji cele Srbije. Narvano jako je bitna količina poručenog kamena kao i udaljenost od naših magacinskih prostora u Ljigu i Beogradu. Ponekad je cena prevoza uključena u cenu kamena ukoliko je poručbina većeg obima. I u većini slučajeva na teritoriji Beograda isporuka je besplatna. Cena prevoza kamena se određuje na osnovu udaljenosti od našeg distributivnog centra

UGRADNJA PRIRODNOG KAMENA

Kada već govorimo o prirodnom kamenu i cenama kamena ne možemo a da se ne dotaknemo cene majstora za prirodni kamen i cene ugradnje prirodnog kamena. Izuzetno je važno kome će te dati poverenje za lepljenjem kamena jer je od izuzetne važnosti da se ugradnji kamena pristupi odgovorno i profesionalno kako bi ishod bio očaravajući kakav zapravo kamen i jeste. Prirodni kamen nije baš jednostavan materijal za ugradnju zato dobro promislite prilikom odabira majstora i nemojte da vam cena bude presudan faktor. Mi posedujemo 3 profesionalne ekipe majstora koje vam možemo preporučiti prilikom kupovine kamena kod nas. Cene postavljanja kamena za staze kreće se od 8 - 12 e po metru kvadratnom u zavisnosti od pripreme, terena, kvadrature i procesa rada. Cene se često razlikuju zato je najbolje pozvati nas i dogovoriti se o svim detaljima. Postoji mogućnost i izlaska majstora na teren na lice mesta, tu se može detaljno govoriti o cenama postavljanja kamena. Ugradnja dekorativni kamen štanglice kreće se od 13-15e m2 u zavisnosti da li je površina koja se radi ravna, zaobljena, da li su u pitanju stubovi da li ima gerovanja i ostalo. 

Nadamo se da so vam bar malo dali smernice o cenama kamena, materijala i ugradnje, sada možete planirati svoj budžet na osnovu ovih cena a detaljne i konkretne cene možete dobiti kontaktirajući nas na naše brojeve telefona 063 7738316 i 060 3370504 

 

[ratemypost]

TOPCall Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH