SAVETI KAKO DA JEDNOSTAVNO I BEZ MNOGO NOVCA UREDITE VAŠ DOM

JEDNOSTAVNI I JEFTINI TRIKOVI DA UREDITE SVOJ STAN I KUĆU

Ukoliko želite da renovirate enterijer vaše kuće ili stana a nemate ideju predlažemo tradicionalno najbolja rešenja. Korišćenjem prirodnih materijala nepogrešiv je izbor prilikom uređenja kako stambenih tako i poslovnih rešenja. Magični spoj kamena i drveta vekovima najbolje je rešenje za izgled vašeg unutrašnjeg prostora. Kombinacija kamena i drveta u vašem stanu oživljava vaš prostor i ambijent . Ambijent u kome živite, radite potrebno je da Vas u isto vreme odmara I opušta, ali I koncentriše I inspiriše. Po mišljenju svetskih stručnjaka (psihologa, sociologa) upravo ambijent u kome živite I radite pospešuje Vašu produktivnost I upravo saveti stručnjaka u razgovorima sa svojim klijentima savetuju da je poželjno da u svojim domovima kombinuju kamen sa elemntima od drveta.

JEDNOSTAVNOST UGRADNJE KAMENA DAJE PREDNOST U ODNOSU NA SVE DRUGE MATERIJALE

Kamene štanglice već više od dvadeset godina ukrašavaju domove vaših stanova I kuća I koje na zaista jedan jedinstven I izuzetan način izdvajaju vaš ambijent I atmosferu. Štanglice ili bunjice su usko sečen kamen širine od 3cM.Zbog svog izuzetno atraktivnog izgleda u današnje vreme našle su široku primenu u uređenju kako enterijera tako I eksterijera. Montaža prirodnog kamena je izuzetno čista,tako da se može lepiti i u već sređenim prostorijama.Kamen se lepi lepkom za ploćice potrošnja je od 5 do 15kg lepka po kvadratnom metru.

Na našem sajtu možete pogledati poručiti više od 20 vrsta dekorativni kamen

ELEMENTI U KUĆI GDE MOŽETE KOMBINOVATI KAMEN I DRVO

Šank

koji je po funkciji pregradni element koji razdvaja prostor, ima i dekorativnu ulogu. Ovome doprinosi i stilski usklađena drveta sa prirodnim kamenom, uz zanimljivo dekorativno osvetljenje u zidu šanka. Spušteni plafon u kuhinji, boja i ugrađeno osvetljenje vizuelno odvajaju prostor kuhinje od ostalih prostorija

Prirodni kame Dnevna soba 

svakako predstavlja prostor u kome vi I vaša porodica provodite najviše vremena. Stoga razmišljajte kako na bilo koji način možete ulepšati vaš svakodnevni ambijent. Kombinovanjem kamenih pločica sa drvenim nameštajem ili trpezarijskim stolom predstavlja pun pogodak za uredjenje vašeg stana.

Isti motiv, obloga od kamena sa indirektnim osvetljenjem, iskorišćen je u dnevnom boravku na zidu kamina. Garnitura krem boje jednostavnih linija i sto boje mahagonija postavljeni su na drveni parket sačinjen od sitnih lamela, daščica, postavljenih paralelno.

[ratemypost]

TOPCall Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH