Lepak za kamen, keramiku, pločice

 • KERANIT STANDARD

  SVOJSTVA Keranit Standard je lepak prirodnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. U svežem stanju masa je po dodatku vode masna, glatka i jednostavna za upotrebu. U očvrslom stanju ima visoku čvrstoću prijanjanja. PRIMENA Keranit Standard je građevinski lepak namenjen za lepljenje unutrašnje zidne i podne keramike na podlogama od betona, maltera, opeke i siporeksa, kao i za lepljenje siporeks blokova.

 • KERANIT S1 FLEX

  Visokofleksibilni lepak za keramiku C2TE S1 Usaglašen sa EN 12004 i EN 12002 SVOJSTVA Keranit S1 Flex je lepak mineralnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. U očvrslom stanju Keranit S1 Flex je visoko fleksibilan, vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja. Prema standardima EN 12004 i EN 12002 pripada klasi lepka C2TE S1, visokofleksibilni lepak poboljšanih karakteristika u smislu redukovanog klizanja i produženog otvorenog vremena. Dodatkom odredenih aditiva, takođe su postignute poboljšane aplikativne osobine, u smislu olakšanog nanošenja i manipulacije zamešanim lepkom.

 • KERANIT PLUS

  Lepak za spoljnu i unutrašnju keramiku C1TE Usaglašen sa EN 12004 SVOJSTVA Keranit Plus je lepak mineralnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. U očvrslom stanju Keranit Plus je vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja. Prema standardu EN 12004, lepak se svrstava u kategoriju C1TE.

 • KAMENIT

  Lepak za kamen SVOJSTVA Kamenit je malter mineralnog porekla, na bazi cementnog veziva i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. Odlikuje se visokim stepenom čvrstoće i omogućava daleko deblje nanose od ostalih građevinskih lepkova i maltera zbog svoje krupnozrne strukture. PRIMENA Zbog svoje strukture i svojstava, Kamenit se koristi za ugradnju obloga sa slabo profilisanom površinom, podnih obloga neravnomernih debljina od kamena, kamenih ploča, klinkera, terakota ploča i mozaika. Pogodan je za polaganje obloga na nenivelisanim podlogama – stepeništa, terase, atrijumi, ulazi i sl.
TOP POZOVITE NAS ODMAH