OBLUTAK - DEKORATIVNI KAMEN ZA DVORIŠTE

Dekorativni kamen beli oblutak koji je pogodan za dvorista, baste, bazene. Uklapa se u sve okoline. U ponudi imamo granulacije od 2-4 cm i od 4-6 cm. Upakovan je u dzakove od 25 kg. Postavljanje je veoma jednostavno - izravnati površinu, zategnuti prostirke i postaviti kamen. Dalje se uobičajeno zaliva i održava. Manje kalibraže možete koristiti i kao ukras za saksijske biljke. Dekorativni kamen oblutak potiče sa ostrva Tasos.

 

CRVENI OBLUTAK

Crveni oblutak takođe poreklom iz Grčke granulacije 2-4mm, 4-6mm i 6- 10mm. Dekorativni oblutak crvene boje svojim nijansama i tonovima predstavlja prelep dekorativni izgleda vašeg dvorišta, bašte parka ili saksija i žardinjera. Pogodan za dekoracije oko kuće i u dvorištu, dekorisanje saksija od cveća.

CRNI OBLUTAK

Crni oblutak predstvalja nepravilne oblike dekorativnog kamena granulacije 2 -4mm, 4-6mm i 6 - 10mm prodaje se u pakovanju od 25kg i pogodan je za dekoracije dvorišta bašte, cvetnih bašta, parkova, dekorativnih saksija sa cveém i žardinjera. Uvozni kamen. Zemlja porekla Grčka.

 

 

TOPCall Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH