KAMINI OD PRIRODNOG KAMENA ZA DNEVNU SOBU


Kada kažemo kamin, prva asocijacija koja se javlja jeste kamni izrađeni od kamena. To su oni kamini koji se uklapaju u gotovo svaki ambijent i enterijer. Oni se izrađuju od kamenih elemenata, i to uglavnom od punog masivnog kamena i kamenih ploča kako bi se dobio dojam masivnosti. Pratimo trendove i moderne pravce u dizajnu eneterijera, pa smo spremni i da kamin prilagodimo tom stilu. Kod izrade takvih kamina, tradicionalni materijali se transformišu u cilju postizanja što modernijeg izgleda, pa se nakon instalacije koriste i drugi materijali kao što su staklo,drvo, metalne konstrukcije i keramika u raznim oblicima i bojama.
Po želji klujenata konstruišemo otvorene i zatvorene kamine od prirodnog dekorativnog kamena u kucama,salonima javnim mestima i posle 20 godina izgledaju kao novi. Oblikovan kamen, plamen u kaminu podsecaju na davna lepa vremena a bogatstvo kamina u domovima je nemerljivo.
Ako tek želite da ugradite kamin u vaš dnevni boravak, doneli ste odličnu odluku. Kamin će dati poseban detalj vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sebi ili u određenim delovima koje želite. Neka vaš kamin bude u centralnom delu sobe, kako bi bio u „centru pažnje“. Kamini od prirodnog kamena predstavljaju tradicionalno jedinstveno i  unikatno rešenje za Vaš dnevni boravak . To su rustični kamini, uglavnom sa otvorenim kaminskim ložištem i podsećaju na kamine iz vremena kada je kamin bio jedini način grejanja. Kamini na drva su najbolje rešenje za dekoraciju vašeg doma a pri tom funkcionalnost i inspiracija koju kamini pružaju su jedinstveni i nezamenljivi.

TOP Call Now ButtonPOZOVITE NAS ODMAH